Fruitkings Gokkasten dit zijn verschillende gokkasten uit de fruitkings serie. Deze gokkasten staan aan de rechterkant ook nog een keer allemaal opgesomd op iconen basis. Dit wil zeggen dat wij onderstaand een aantal Fruitkings gokkasten hebben staan, daarnaast staan alle kasten in het rechter gedeelte. Deze gokkasten zijn qua uiterlijk de mooiste gokkasten van het internet en qua speelwijze heel erg duidelijk om te spelen.

Big Money

Bulls Eye

Casino Joker

Club Spinner

Double Sixteen


Wist u al dat bij fruitkings de procedure is dat als u eenmalig speelt u elke week gratis ECHTE speelcredits toegestuurd krijgt door loyaliteit van het fruitkings platform. Wij raden u ook aan eenmalig te spelen en zo gratis echte credits te ontvangen.

Globetrotter

Golden Gate

Gold Lines

IceCold

MegaBingo

Het is ook mogelijk om bij ons met iDeal een betaling te verrichten. Dit is een mogelijkheid om direct grote bedragen op uw account te zetten en daardoor direct bij ons te spelen voor het echte geld en de grote prijzen. Speel bij ons en maak kans op de grote bedragen waar u altijd al van gedroomt hebt.

Money Honey

Speel Money Honey

Pharaos Gold

Speel Pharaos Gold

Random Flashback

Speel Random Flashback

Royal Flush

Speel Royal Flush

Simply Wild

Speel Simply Wild

Fruitkings is een stabiel en solide platform waar u van kunt genieten. Het is een groot plezier om te spelen op de fruitkings gokkasten. Het platform wordt ook wel fruitkingsplaza genoemd omdat het een groot festival is. Wij wensen u alvast veel plezier met het spelen van onze speelautomaten.

Soul Train

Speel Soul Train

Summer Dreams

Speel Summer Dreams

Universe Jackpot

Speel Universe Jackpot

Wall Street

Speel Wall Street

Wheel-O-Fortune

Speel Wheel-O-Fortune

Fruitkings gokkasten zijn natuurlijk gratis en betaald te spelen op onze website. Indien u problemen heeft met een fruitkings gokkast dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. Ook voor ander soort gerelateerde vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan direct voor u klaar om problemen op te lossen.

Bekijk ook eens onze VIP PowerLounge Gokkasten. Wij vernieuwen onze gokkasten uit de fruitkings serie telkens, dit betekend dat u altijd profijt hebt van de nieuwste en leukste gokkasten op het internet.

Fruitkings is een heel erg degelijk platform om online op te spelen, deze gokkasten bevatten meerdere leuke en spannende elementen om te gebruiken tijdens het spelen van de gokkasten uit deze serie. Daarnaast komen er binnenkort een aantal grote acties op de fruitkings gokkasten, wie weet maakt u kans op een nieuwe auto of flatscreen televisie.Je kunt kiezen om voor echt geld te gaan spelen, dit betekent dat iedere credit 0,10 eurocent waard is en dat je dus echt je gewonnen credits kunt laten uitbetalen op je bankrekening. Je kunt je credits kopen door middel van het bellen naar een betaalnummer, of via het welbekende Ideal.

Wanneer je na het spelen uitlogt of het venster afsluit worden je credits bewaard op je persoonlijke account. Dit betekent dat je de volgende keer gewoon weer kunt inloggen op je account door middel van je login-gegevens en verder kunt spelen op alle fruitkings gokkasten met je bewaarde credits!