Wheel of Fortune
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Wheel of Fortune Gokkast

De Wheel of Fortune gokkast bestaat uit een Basisspel, Topspel en FortuneWheel spel. Het spel start standaard met het Basisspel, bestaande uit 3 rollen, je speelt op 1 winlijn, met uitzondering van het WheelofFortune symbool die kriskras telt. Met de autoholdfunctie worden rollen met een bepaalde combinatie automatisch vastgezet, met de Reset-knop kun je deze vastgezette rollen weer vrijgeven. Je kan natuurlijk ook zelf bepaalde combinaties vastzetten tijdens het spel.

Heb je in het basisspel 4 punten of meer behaald dan kan je kiezen om het Topspel te spelen. Het Topspel spelen kost je per keer 4 of 8 punten, wanneer je kiest voor een inzet van 4 credits worden de eerste 3 rollen geactiveerd, waneer je kiest voor 8 credits speel je met alle 4 de rollen boven, dus meer winkans! Het Topspel bestaat dan ook uit 7 winlijnen. Uiteraard kan je ook kiezen om gewonnen credits aan de creditmeter toe te voegen en dus verder te spelen in het Basisspel. Fortune gamble spel Het ultieme van deze gokkast is het Fortune wheel spel! In het Topspel komen W-symbolen voor, elke keer als er een W symbool verschijnt op de middelste winlijn (winlijn 1) wordt deze bewaard. Zodra je 6 W-symbolen hebt verzameld wordt het Fortune wheel geactiveerd.

Het rad begint te draaien en met de Stop Gamble knop maak je verschillende prijzen tot wel 500 punten! Wanneer je 6 W-symbolen hebt opgespaard mag je maar liefst 3x! achter elkaar het Fortune Wheel draaien, en dit betekend dus dat alle gewonnen punten bij elkaar op worden geteld. Je kan ten alle tijden de credits van de clubmeter toevoegen aan de Creditmeter en dus verder spelen in het Basisspel. De clubmeter op deze gokkast kent een limiet van 1500 credits.