Topshot
FULLSCREEN screen spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Topshot Gokkast

De Top shot gokkast is een vier-rollenspel met een hoog gehalte aan spelelementen. Naast het basisspel is er het symboolbonus-spel, het pinballspel incl. streakspel en bumperspel, het Top shot bonusspel en het supergamble-spel.

Basisspel
Na het indrukken van de Startknop begint het basisspel en maak je kans om op de middelste winlijn met de juiste combinatie van symbolen credits te winnen. Met uitzondering van een prijs van 200 punten, kun je met de Gambleknop, al dan niet in combinatie met de Supergambleknop, je prijs verhogen.

Pinballspel
Wanneer je geen winnende combinatie hebt maar wel 4 of meer punten in totaal op de winlijn, dan speel je het pinballspel. Dit pinballspel speel je bovendien wanneer je naast een winnende combinatie 4 of meer punten hebt en je gokt de eerste keer mis bij het gamble-spel. Dit geldt overigens niet wanneer je supergamble speelt of wanneer je een gewonnen prijs incasseert.

Het pinballspel kent de volgende functies:
Ballshot (4) - met de ballshotstop-knop kun je naar een hoger cijfer schieten op deze gokkast.
Symboolbonus (5 of 6) - alle symbolen die in het symboolbonus-spel staan en die op de rollen op een zichtbare positie staan worden verlicht. Een volle verticale of horizontale lijn geeft recht op 10 of 20 bonuspunten. Alle symbolen blijven verlicht totdat een prijs op een rolcombinatie wordt genomen of na een eerste gamble wordt verhoogd of met supergamble wordt gespeeld.
Double Bonus (7) - alle prijzen van het symboolbonus-spel worden verdubbeld. Het recht op double bonus bestaat totdat een prijs op een rolcombinatie wordt genomen of na een eerste gamble wordt verhoogd of met supergamble wordt gespeeld.
Extrahold (8) - maximaal 3 extra holds kunnen op deze gokkast worden verzameld en op een gunstig moment worden ingezet. Een extrahold kan alleen worden ingezet wanneer normaal gesproken de holdfunctie ook zou werken. Dus niet bij een winnende combinatie en ook niet bij 8 of meer punten op de winlijn of een positie 8 of hoger na ballshot.
Winstreak (9) - na het drukken op de Startknop draaien de rollen naar een willekeurige winnende combinatie en worden de punten op de streakmeter geplaatst en maak je door het drukken op de Startknop kans op nog een winstreak. Bij 200 punten of meer op de streakmeter verhuizen deze automatisch naar de creditmeter.
Topshot Bonus (10 en 11) - een volgende letter van het woord Topshot licht op. Wanneer de laatste letter oplicht dan start het bumperspel. Bepaal met de Stopknop de prijs door op het juiste moment te drukken. Gewonnen punten kunnen met de Gamble/Supergamble knoppen worden verhoogd indien lager dan 200.
Topstreak (12) - het verschil met de winstreak is dat door het drukken op de Startknop naar een winnende combinatie wordt gedraaid met minimaal 20 punten.
De holdoptie, voor zover aanwezig, vervalt bij positie 8 of hoger.

Supergamble
Met supergamble kun je een aantal stappen overslaan om naar een hogere prijs te gokken. De kans op een hogere prijs is gelijk aan het produkt van de tussenliggende kansen.

Bij het sluiten van het spelvenster of het overschakelen naar een ander spel op deze gokkast vervallen verlichte symbolen in het symboolbonusspel, dubbelbonus en verlichte letters in het Top shot bonusspel. Credits van de verschillende creditmeters worden bij elkaar opgeteld en komen als totaal terug op de creditmeter.