Texas Holdem
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Texas Holdem Gokkast

De Texas Hold'em is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 5 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

In het basisspel speelt u op 1 winlijn met uitzondering op het ??? symbool die kris-kras telt.Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd.

Gamble

In dit gokspel kunt u uw winst 6x groter maken, maar u kunt ook minder winst halen of uw punten kwijtraken. Op het rad van deze gokkast staan de verschillende factoren van de winst die u kunt behalen in dit spel.In deze kast hoeft u niet te wachten om boven te kunnen spelen.U kunt met de de knop ?choose game? Meteen schakelen tussen het basisspel en het topspel.

Topspel

Het topspel is afgeleid van het Texas hold?em pokerspel. Het is de bedoeling dat u een zo hoog mogelijke pokercombinatie afmaakt. U ziet hiervan voorbeelden aan de zijkant van de gokkast staan.Het is in de kast mogelijk wanneer een een winlijn heeft op de gokkast,uw winst in te leveren om vervolgens bepaalde rollen vast te houden om een hogere winst proberen te behalen. Zo kunt u bijvoorbeeld van een ?three of a kind? een ?full house? proberen te maken. De inzet bepaald op hoeveel winlijnen en met welke rollen u speelt.

1) Met een inzet van 8 speelt u op 1 winlijn.
2) Met een inzet van 16 speelt u op 2 winlijnen.
3) Met een inzet van 32 speelt u op 3 winlijnen.
4) Met een inzet van 32 speelt u op 3 winlijnen op de gokkast en heeft een extra rol met jokers.

De verschillende winbanken geven u de mogelijkheid om een deel van de totale winbank naar beneden te verplaatsen. Hierbij wordt iedere keer dat u op ?credits winbank? drukt de winbank met de laagste waarde naar beneden.