Supaflush
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Supaflush Gokkast

De SupaFlush gokkast is een 4-rollen automaat met kaartspel. De 4 rollen worden gebruikt voor het basisspel en bevatten bij enkele symbolen bovendien cijfers. Die cijfers starten, indien in totaal meer dan 3 punten op de winlijn, bepaalde features in het kaartspel.

In het basisspel wordt telkens 1 credit ingezet. Gewonnen punten tot en met 100 kunnen in het basisspel verdubbeld worden met het 'rad-van-fortuin', puntenaantallen tot 120 kunnen met een factor 1,5 verhoogd worden. Verder is het zo dat het gewonnen aantal punten bepalend is op deze gokkast of ook met een factor 1,5 vermenigvuldigd kan worden, het totaal moet namelijk uitkomen op een veelvoud van 4. (4 of 10 punten kunnen dus niet met een factor 1,5 vermenigvuldigd worden en dus zal bij die puntenaantallen de keuze-optie voor 'yellow x 1,5' ook niet beschikbaar zijn)

Het 'rad-van-avontuur' wordt zowel in het basisspel als in het kaartspel gebruikt van deze gokkast om de gewonnen punten te kunnen verhogen. Standaard start het rad op 'x 2' om vervolgens stapsgewijs op te lopen en vervolgens van voren af aan ('x 1,5' of 'x 2') te beginnen. Door op de 'start/gamble-knop' te drukken wordt het rad de opdracht gegeven om te gaan stoppen. Wanneer hoger dan 'x 2' gekozen wordt of wanneer met 'x 1,5' of 'x 2' de winst minimaal eenmaal verhoogd wordt dan vervallen de reeds verzamelde features in het kaartspel.

Bij het kaartspel is het de bedoeling om zoveel mogelijk kaarten aansluitend op een rij te krijgen, meerdere series tellen hierbij allemaal mee op deze gokkast. Met de cijfers op de rollen in het basisspel kunnen de features in de 'ladder' worden gestart of verworven.