Summer Time
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Summer Time Gokkast

De Summertime is een gokkast met 3 rollen beneden en maarliefst 8 rollen boven. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel.

In het basis (beneden) spel speelt u op 1 winlijn, met uitzondering op het ?X? symbool die kris-kras telt. Het ?X? symbool geeft een mystery-win van 4 tot 200 punten. Met de autohold-functie worden de rollen met een bepaalde combinatie automatisch vastgezet. Met de reset-knop kun je vastgezette rollen weer vrijgeven. Je kunt natuurlijk ook zelf bepalen welke rollen je vastzet.

Topspel.

Met de knop ?choose game? kunt u schakelen tussen het basisspel en het topspel op de gokkast met de verschillende inzetten. In het topspel kunt u met 6 verschillende inzetten spelen. Op de gokkast ziet u het aantal rollen waarmee u speelt bij welke inzet. Tevens lichten de rollen op waarmee u speelt. In het topspel worden alle mogelijke combinaties van 3 symbolen gemaakt op alle horizontale en schuine winlijnen op de rollen waarmee u speelt.

Tevens spaar je op iedere rol de zogenaamde ? subsymbolen, zodra je 5 subsymbolen gespaard hebt op een BET roll dan ontvang je een prijs die random gekozen wordt uit het getallen overzicht die bij de gespaarde BET roll hoort op de gokkast. Als je dus met de hoogste inzet speelt op het bovenspel, spaar je dus op alle Bet rollen de subsymbolen en ontvang je dus ook veel meer random mysterie prijzen. Het topspel gebruikt voor de punten meerdere winbanken. Wanneer u boven speelt wordt steeds 1 credit van beneden gebruikt bij de inzet. Het is mogelijk om in het topspel te spelen zonder dat u credits op de winbanken heeft staan.

Door op start te drukken wordt er steeds 1 credit op de gokkast van het basisspel naar boven verplaatst. U kunt dit herhalen totdat u voldoende credits op de winbank heeft waarna de rollen automatisch beginnen te rollen. Wanneer u op de ?reset/take win? knop drukt worden de punten van de winbank met de minste credits naar het basisspel verplaatst.