Summer Dreams
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Nedbet Gokkasten

Summer Dreams Gokkast

Speel de SummerDreams en surf over de golven naar hele lekkere prijzen! Speel het onderspel met inzet 1 of kies uit het topspel voor een inzet 4 of 16. De SummerDreams is de zomerkast van 2007! Scoor een beachboy op zijn surfboard of een zeemeeuw en pak die mystery van 8 tot maar liefst 200 punten! Surf's Up!

In het benedenspel kun je kiezen voor een inzet van 1 credit. Klik op de start-knop om het spel te starten. De waarden van de gevallen fruitjes verschillen en zijn terug te vinden in de tabel boven en rechts naast de rollen. Gewonnen credits in het benedenspel kunnen bij je huidige saldo geteld worden, maar kunnen ook naar het bovenspel gezet worden. In het bovenspel speel je met een inzet van 5 of zelfs 20 credits.

Wincombinaties worden rijkelijk beloond, zoals te zien is in de wintabel rechts boven in beeld. Je wint een prijs wanneer 3 of 4 dezelfde fruitjes op de rollen vallen. Hierbij maakt de positie niet uit; de prijzen vallen zelfs bij kris-kras combinaties! De mystery surfer (inzet 20) staat op de vierde rol en levert tussen de 8 en 200 credits op. Hiernaast zijn de zeemeeuwen ook actief als mystery met een waarde van 8 tot 200 credits.

Gewonnen credits in het bovenspel kunnen naar je saldo gezet worden door op de Take Win-knop te klikken.