SubZero
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

SubZero Gokkast

De SubZero is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel. U kunt in het basisspel sparen voor SZ (SubZero) symbolen. De SZ-symbolen worden per rol gespaard. De nummers van de 3 regels waarop u SZ-symbolen kunt sparen staan onder de rollen. U mag nadat u op een rol 6 SZ-symbolen heeft gespaard kiezen op welke rol u het SZ-symbool als joker wilt activeren. U doet dit door tijdens het muziekfragment op 1 van de ‘hold’ knoppen te drukken.

 Wanneer u dit niet doet dan zal de gokkast zelf een willekeurige keuze voor u maken wanneer het muziekfragment is afgelopen. Nadat er een SZ-symbolen op een rol is geactiveerd kan het SZ-symbool elke winlijn afmaken. Hierdoor heeft u dus nog meer kans op winst. Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd. Door op ‘reset/take win’ te drukken neemt u de punten en worden deze toegevoegd aan uw credits. Wanneer u op ‘gamble’ drukt dan gokt u om uw winst te verdubbelen of te verliezen.

U kunt er ook voor kiezen om de punten naar boven te verplaatsen door op start/save te drukken. Wanneer u dit doet dan worden de gewonnen punten naar de winbank verplaatst en wordt het bovenspel geactiveerd. Topspel - In het bovenspel kunt u met 4 credits of 20 credits spelen. Alle winlijnen in het bovenspel zijn kris-kras en hoeven niet in 1 lijn te staan. Wanneer u met 20 credits inzet speelt maakt het SZ-symbool elke winlijn af. Wanneer een SZ-symbool geen winlijn af kan maken dan geeft deze een mystery-prijs van 10 – 200 credits. Om de credits naar beneden te verplaatsen drukt op u ‘reset/take win’...