Space Runner
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Space Runner Gokkast

De Spacerunner is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

In dit spel speelt u op 1 winlijn, met uitzondering op het ?planeet? symbool die kris-kras telt. Het ?planeet? symbool geeft een win van 16 punten. Wanneer u punten wint in het basisspel dan kunt hiermee gokken door op de ?gamble? knop te drukken. U kunt ook de punten naar de credits meter of winbank verplaatsen op de gokkast met de knoppen respectievelijk ?win to credits? of ?win to winbank?.

Topspel

Het topspel kan worden gespeeld als u 4 punten of meer heeft gewonnen in het basisspel. Wanneer u op de knop ?win to winbank? heeft gedrukt, dan worden de gewonnen punten naar de winbank verplaatst en wordt het topspel geactiveerd. In het topspel speelt met een inzet van 5 credits. 4 daarvan worden van de winbank afgehaald en 1 credit wordt van de credits-meter afgehaald op de gokkast. U heeft in het topspel heeft kans op 5 winlijnen die links van de toprollen worden aangegeven. In het topspel kunt u ook sparen voor planeten. Wanneer er een planeet verschijnt op een rol dan licht er in de kolom rechts van de bovenrollen een planeet op. Wanneer u 5 planeten bij elkaar heeft gespaard, dan wordt het mystery-spel geactiveerd. U ziet afwisselend de blauwe bollen oplichten op de gokkast. Druk op de ?gamble? knop en u wint de credits van de bol die opgelicht blijft.