Smileyreels
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Smileyreels Gokkast

De smileyreels is een gokkast met 3 rollen beneden en maarliefst 6 rollen boven. Het spel start standaard in het basisspel. In dit spel speelt u op 1 winlijn, met uitzondering op het ‘M’ symbool die kris-kras telt. Het ‘M’ symbool geeft een mystery-win van 4 tot 200 punten. Met de autohold-functie worden de rollen met een bepaalde combinatie automatisch vastgezet. Met de reset-knop kun je vastgezette rollen weer vrijgeven. Je kunt natuurlijk ook zelf bepalen welke rollen je vastzet.


Topspel - Met de knop ‘choose game’ kunt u schakelen tussen het basisspel en het topspel met de verschillende inzetten. In het topspel kunt u met 4 verschillende inzetten spelen. Op de gokkast ziet u het aantal rollen waarmee u speelt bij welke inzet. Tevens lichten de rollen op waarmee u speelt. In het topspel worden alle mogelijke combinaties van 3 symbolen gemaakt op alle horizontale en schuine winlijnen op de rollen waarmee u speelt. Het topspel gebruikt voor de punten meerdere winbanken. Wanneer u boven speelt wordt steeds 1 credit van beneden gebruikt bij de inzet.

Het is mogelijk om in het topspel te spelen zonder dat u credits op de winbanken heeft staan. Door op start te drukken wordt er steeds 1 credit van het basisspel naar boven verplaatst. U kunt dit herhalen totdat u voldoende credits op de winbank heeft waarna de rollen automatisch beginnen te rollen. Wanneer u op de ‘reset/take win’ knop drukt worden de punten van de winbank met de minste credits naar het basisspel verplaatst.