Simply Wild
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Nedbet Gokkasten

Simply Wild Gokkast

De Simply Wild is wat ons betreft de kast der kasten! De Wild-symbolen laten je keer op keer verbazen. Speel met een inzet van 16 op de evenveel winlijnen en pak elke fruit-combinatie met de Wild-symbolen!

In het benedenspel kun je kiezen voor een inzet van 1 credit. Klik op de start-knop om het spel te starten. De waarden van de gevallen fruitjes verschillen en zijn terug te vinden in de tabel die aansluit bij je inzet.

Gewonnen credits in het benedenspel kunnen bij je huidige saldo geteld worden, maar kunnen ook naar het bovenspel gezet worden. In het bovenspel speel je met een inzet van 4, 8 of zelfs 16 credits. Wincombinaties worden rijkelijk beloond, zoals te zien is in de wintabel op de simply wild gokkast.

Je wint een prijs wanneer 3 dezelfde fruitjes op 1 van de (afhankelijk van je inzet) 16 winlijnen vallen. Wanneer de inzet aansluit met de Wild-symbolen vervangen deze de fruitjes en zijn de wincombinaties ook van toepassing. Gewonnen credits in het bovenspel kunnen naar je saldo gezet worden door op de winbank naar credits-knop te klikken..