Route66
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Route66 Gokkast

De Route66 is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

In het basisspel speelt u op 1 winlijn. Daarnaast kunt u in het basisspel voor extra ?hold?s sparen. Wanneer u op iedere rol een subsymbool aantreft dan spaart u een extra ?hold?. Hiermee heeft u op deze gokkast meer kans om een winlijn af te maken. Wanneer een een winlijn heeft, dan kunt u de winst verder verhogen in het gokspel.

Topspel

Wanneer u op ?start? drukt verplaatst u de punten naar de winbank. U kunt in de gokkast ook boven spelen zonder dat u punten op de winbank heeft staan. U kunt dit doen wanneer de knop ?choose game? knippert. Met deze knop kunt u schakelen tussen respectievelijk: basisspel, topspel (inzet 4), topspel (inzet 8), topspel (inzet 16). Verder kunt u in deze kast in het topspel de rollen ook vasthouden op de gokkast. Wanneer u in het topspel op iedere rol een subsymbool aantreft dan krijgt u een mystery-shot op de huidige inzet. Willekeurig knipperen de lampjes op de huidige inzet. Door op ?start? te drukken blijft dat lampje branden en krijgt u de mystery-win.