Gokkasten - ReelCash2
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

ReelCash2 Gokkast

De Reelcash2 gokkast bestaat uit een Basisspel en een Cashspel. Basisspel Het spel start standaard met het Basisspel, je maakt hier kans om op de middelste winlijn, met de juiste combinatie van symbolen, credits te winnen. De wincombinaties van de diverse symbolen in het Basisspel staan onder het rollenspel. Met de `Hold-knoppen` kun je symbolen vasthouden zodat je een verhoogde kans hebt een bepaalde combinatie te krijgen. Met de Reset knop kan je deze Hold-functie weer opheffen.

Credits gewonnen in het basisspel kun je met de knop `Take Win` direct aan de `Creditmeter` toevoegen of met de knop `Cashmeter (bet4)` naar de `Cashmeter credits` verhuizen, waardoor je dus het Cashspel kan spelen. En je kunt tot en met 200 credits ook gokken met de `Head` en `Tail` knop, waardoor je de gewonnen punten dus kunt verdubbelen. Een prijs van 200 credits wordt automatisch aan de creditmeter toegevoegd. Wanneer er een `Reelcash` symbool verschijnt op de winlijn op deze gokkast dan wordt er een `Reelcash` symbool toegevoegd aan de bijbehorende kolom.

Een volle verticale kolom geeft een mysterieprijs van 4 tot 200 credits, maar een horizontale rij heeft voorrang op een verticale en geeft 2 credits die minimaal 1x gegokt moet worden (verlies of dubbel). Cashspel - In het Cashspel staan op de rollen bankbiljetten en vraagtekens afgebeeld. Afhankelijk van de inzet, 4, 8 of 16 credits speel je met de buttons Bet4, Bet8 of Bet16 en speel je op respectievelijk 1, 2, of 3 winlijnen en tellen de biljetten kriskras voor de geldende winlijnen. Een ? geeft Mysterywin van 4-100. Bij het Cashspel kunnen maximaal 500 punten worden gewonnen op deze gokkast. Heb je 500 punten of meer, dan gaan deze automatisch naar de Creditmeter. Met de knop `Collect Cashmeter` kan je de punten van de Cashmeter naar de `Creditmeter` overzetten..