Reel Cash
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Reel Cash Gokkast

Na het indrukken van de 'Startknop' begint het basisspel op de reel cash gokkast en maak je kans om op de middelste winlijn met de juiste combinatie van symbolen credits te winnen.

Wanneer je geen winnende combinatie hebt maar wel 1 of 2 "Reel cash" symbolen (rol 1 en 3 of rol 1, 2 of 3), dan wordt een "Reel cash" symbool toegevoegd aan de bijbehorende kolom in de winbank. Een volle verticale kolom geeft een mystery-prijs van 4-200 credits op deze gokkast, maar een horizontale rij heeft voorrang op een verticale en geeft 2 credits die minimaal 1x gegokt moeten worden (verlies of dubbel).

Gewonnen credits in het basisspel kun je met de knop 'Cashmeter' naar de cashmeter verhuizen of met de 'Take Win-knop' aan de creditmeter toevoegen. Je kunt tot en met 100 credits echter ook gokken met de 'Head-knop' en de 'Tail-knop' (kop of munt), waarbij een prijs van 200 credits automatisch aan de creditmeter wordt toegevoegd.

Met de 'Hold-knoppen' kun je symbolen vasthouden op deze gokkast zodat je een verhoogde kans hebt een bepaalde combinatie te krijgen. De win-combinaties van de diverse symbolen in het basisspel staan onder het rollenspel.