Random Flashback
FULLSCREEN screen spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Random Flashback Gokkast

De Random Flashback gokkast bestaat uit een Basisspel en een Bovenspel. Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het Basisspel. Gewonnen punten kun je toevoegen aan je Creditmeter of aan 1 van de 4 potten. De Winbank toont het totaal aantal punten in de potten. 200 punten in het Basisspel (3 sterren) gaan overigens direct naar de Creditmeter. Een Bes op 1 rol geeft 2 punten, maar deze worden automatisch gegokt, d.w.z. verdubbeld of verloren.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het ster-symbool, dat kriskras telt op deze gokkast. Hierop valt een mystery-prijs. Een autoholdfuntie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de 'Reset'-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven. Wanneer je vier of meer punten op de Winbank hebt, dan speel je automatisch het Bovenspel. Hiervoor wordt ook 1 credit van je Creditmeter gehaald. Indien gewenst kun je overigens met de 'Choose Game'-toets ook kiezen om het basisspel te blijven spelen om daarna op een zelf te kiezen moment het bovenspel te spelen of (een deel van) de credits naar de creditmeter te halen.

Voor het Bovenspel worden dus van deze gokkast in totaal altijd 5 credits van je meters gehaald. De potten op deze gokkast zijn gelimiteerd op 999 credits. Bij het bereiken van een pot-maximum verhuizen de credits van die bewuste pot automatisch naar de Creditmeter. Heb je geen credits meer op de Creditmeter, maar wel op de Winmeter, dan kun je met de 'CHoose Pot'-toets een pot kiezen en de credits daarvan verhuizen naar de Creditmeter om zodoende het bovenspel te vervolgen. Verplaats je alle credits van de Winbank naar de Creditmeter, dan vervolg je met het Basisspel.