Nudge Runner
In deze hal vind je een overzicht van de nieuwste en heftigste gokkasten en fruitautomaten online. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Nudge Runner Gokkast

De nudgerunner is een gokkast met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

In het basisspel speelt u op 1 winlijn met uitzondering op het ?star? symbool die kris-kras telt. Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd. In dit gokspel kunt u uw winst 6x groter maken, maar u kunt ook minder winst halen of uw punten kwijtraken. Op het rad staan de verschillende factoren van de winst die u kunt behalen in dit spel.

Nudges

Met de vierde rol kunt u ?nudges? sparen. Het ?nudgen? wordt geactiveerd nadat u 6 ?nudges? heeft gespaard. U ziet het aantal gespaarde nudges op de meter naast de vierde rol op de gokkast. De ?hold? knoppen beginnen te knipperen als u 6 nudges heeft gespaard en het ?nudgen? is geactiveerd.Iedere keer dat u op een ?hold? knop drukt, zal de betreffende rol 1 symbool naar beneden zakken. Op die manier heeft u 6 pogingen een winlijn af te maken op de gokkast. De winst zal direct bij de eerste winlijn die afgemaakt is worden uitgekeerd waarna het nudgen zal stoppen.

Topspel

In het topspel speelt u op 5 winlijnen. Daarnaast heeft u net als in het basisspel op de gokkast ook een extra rol waarmee u nudges kunt sparen. Dit werkt op dezelfde manier als in het basisspel.