Money Honey
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Nedbet Gokkasten

Money Honey Gokkast

Met de Money Honey gokkast heb je alle ingredienten in huis om er een potje van te maken! Speel met een inzet van 5, 10 of 20 credits en maar liefst 5 winbanken! De Money Honey is een honingzoete kast!

In het benedenspel kun je kiezen voor een inzet van 1 credit. Klik op de start-knop om het spel te starten. De waarden van de gevallen fruitjes verschillen en zijn terug te vinden in de tabel die aansluit bij je inzet.

Gewonnen credits in het benedenspel kunnen bij je huidige saldo geteld worden, maar kunnen ook naar het bovenspel gezet worden. In het bovenspel speel je met een inzet van 5, 10 of zelfs 20 credits. Wincombinaties worden rijkelijk beloond, zoals te zien is in de wintabel.

Je wint een prijs wanneer 3 dezelfde fruitjes op 1 van de (afhankelijk van je inzet) 16 winlijnen vallen. Wanneer de inzet aansluit met de Wild-symbolen (Bears) vervangen deze de fruitjes en zijn de wincombinaties ook van toepassing op de moneyhoney gokkast. Gewonnen credits in het bovenspel kunnen naar je saldo gezet worden door op de winbank naar credits-knop te klikken.