Millions
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Millions Gokkast

De Millions is een kast met 3 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel. In dit spel speelt u op 1 winlijn. U kunt daarnaast symbolen sparen waarmee u extra credits kunt verdienen. Wanneer er een ‘muntenstapel’ symbool op de winlijn verschijnt wordt deze toegevoegd aan de bijbehorende kolom. Een volle verticale kolom geeft een mysteryprijs van 4 tot 200 credits, maar een horizontale heeft voorrang en geeft een win van 2 credits waarmee minimaal 1x gegokt moet worden (verlies of dubbel).

Topspel - Het topspel kan worden gespeeld als u punten heeft gewonnen in het basisspel. U klikt daarvoor op de knop ‘winbank’ waarna de gewonnen punten naar de topmeter worden verplaatst. In het topspel kunt u spelen met drie verschillende inzetten. In de legenda naast het topspel staat met welke inzet u welke winlijnen heeft. Met ‘bet 4’ speelt u kris-kras op de eerste 3 rollen.

Wanneer u met een inzet van 8 (bet 8) speelt maakt u niet alleen kans op winst op de eerste 3 rollen maar ook op de laatste 3 rollen een winlijn te krijgen. Met een inzet van 16 (bet 16) maakt u kans om winlijnen te krijgen waarbij een rol wordt overgeslagen.Millions is een gokkast met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start op deze gokkast standaard in het basisspel. U kunt in het basisspel sparen voor nudges. Wanneer er een ‘V’ symbool op de winlijn verschijnt dan spaart u op de betreffende rol een ‘nudge’. U mag nadat u 3 nudges heeft gespaard op een rol de rol 3x laten zakken (nudgen).

U kunt beginnen met nudgen als u op de gamble/nudges knop drukt als deze knippert. Vanaf dat moment kunt u nudgen met de ‘hold/nudge’ buttons. Per keer dat u op de button drukt laat u de rol 1x ‘zakken’. Het nudgen stopt nadat er een winlijn wordt weergegeven. De gewonnen punten kunt u proberen te verhogen in het gokspel of u kunt de punten naar de credits-meter zetten. U heeft ook de mogelijkheid om de punten naar de winbank te verplaatsen op deze gokkast waarna het bovenspel wordt geactiveerd.  In het bovenspel kunt u spelen met 5, 10 of 20 credits.