Lotus
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Lotus Gokkast

De Lotus gokkast bestaat uit een basisspel en het topspel.

Het basisspel berust op het welbekende principe van 1 winlijn in combinatie met een kriskras-feature waarbij het bokaalsymbool op de rollen 1 en 2, al dan niet in combinatie met eenzelfde symbool op rol 3, een mystery-prijs oplevert met een maximum van 200 credits.

Wanneer je vier of meer punten in het basisspel hebt, dan kun je het topspel spelen. Hier kun je kiezen tussen een inzet van 4 of 8 credits, mits het credittotaal op de Clubmeter dit toestaat. In het topspel zijn alle winnende combinaties kriskras, meerdere winnende combinaties worden op een tussenmeter opgeteld alvorens aan het Clubmeter-totaal te worden toegevoegd.

Het maximum aantal punten op de Clubmeter is 200, die dan automatisch naar de creditmeter verhuizen. Punten die dit aantal overschrijden gaan verloren. De Hold-functie is ook van toepassing op het bovenspel. Een combinatie die valt tijdens het spelen met 4 credits kan niet worden vastgehouden op deze gokkast indien je met 8 credits gaat spelen, andersom is echter wel mogelijk. Iedere combinatie op deze gokkast kan slechts 1x worden vastgehouden en na een winnende combinatie moet eerst minimaal 1x gespeeld worden om opnieuw rollen vast te kunnen houden.