Las Vegas
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Las Vegas Gokkast

De Las vegas is een gokkast met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

U kunt in het basisspel sparen voor nudges. Wanneer er een ?N? symbool op de winlijn verschijnt dan spaart u op de betreffende rol een ?nudge?. U mag nadat u 3 nudges heeft gespaard op een rol de rol 3x laten zakken (nudgen). U kunt beginnen met nudgen als u op de gamble/nudges knop drukt als deze knippert op de gokkast. Vanaf dat moment kunt u nudgen met de ?hold/nudge? buttons. Per keer dat u op de button drukt laat u de rol 1x ?zakken?. Het nudgen stopt nadat er een winlijn wordt weergegeven. De gewonnen punten kunt u proberen te verdubbelen of u kunt de punten naar de credits-meter zetten. U heeft ook de mogelijkheid om de punten naar de winbank te verplaatsen waarna het bovenspel wordt geactiveerd.

Higher/lower

Op de fruits kunt u ook een subsymbool aantreffen op deze gokkast. Het ?higher lower? spel wordt geactiveerd wanneer u dit subsymbool op de winlijn aantreft. In dit spel moet u proberen te voorspellen of de volgende waarde op de rol hoger of lager is dan de huidige waarde. U krijgt per goed antwoord 2 credits. U kunt elk moment stoppen met het ?higher lower? spel en de punten verplaatsen naar de credits meter of naar de winbank van de gokkast met respectievelijk de knoppen ?reset/take win? en ?winbank?.

Topspel

In het bovenspel kunt u spelen met 5, 10 of 20 credits. De winst van de van de winlijn is afhankelijk van de inzet waarmee u speelt.