Hotshot
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

 

Hotshot Gokkast

De De Hot shot gokkast bestaat uit het basisspel en het topspel.

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de Collect-toets of verplaatsen naar 1 van de 8 bankmeters met de Save-toets. Met de Gamble-toets kun je je prijs verdubbelen totdat je boven de 100 credits hebt. 200 credits worden automatisch naar de creditmeter verplaatst. Credits van de verschillende bankmeters kun je overigens altijd selecteren met de Choose Bank-toets en verplaatsen naar de creditmeter met de Collect-toets.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het kroon-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de Reset-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 4 bankmeters hebt op deze gokkast, dan kun je het topspel spelen. Hiervoor wordt dan ook 1 credit van je creditmeter gehaald naar de bankmeter met het laagste creditaantal (van rechts naar links). Door met de Choose Game-toets handmatig voor het topspel te kiezen kun je ook individuele credits overzetten naar de bankmeters. Je kunt zelf je inzet voor het bovenspel kiezen, 5, 10 of 20 credits. Hoe hoger de inzet, des te hoger de uitkering op een winnende combinatie.

Voor het topspel worden altijd 5, 10 of 20 credits van de bankmeters gehaald, de meeste van de meter met het hoogste puntentotaal. Gewonnen credits in het topspel worden evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de meters. Wanneer op een meter 200 credits of meer staan, dan worden die credits automatisch naar de creditmeter verplaatst. Er is geen limiet aan het aantal credits per bankmeter. Met de Choose Game-toets kun je, wanneer je minder dan 100 punten in totaal op de bankmeters hebt, op ieder moment weer kiezen voor het basisspel.

Het meest aantrekkelijke spelelement in het topspel is de schietfunctie op deze gokkast. Afhankelijk van de inzet en de kriskras combinatie van Hot shot-symbolen kun je tot 3 keer schieten op prijzen. Dit schieten doe je met de Start-toets.