Holdtimer
In deze hal vind je een overzicht van de coolste en heftigste gokkasten en fruitautomaten online. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Holdtimer Gokkast

De naam van deze gokkast zegt het eigenlijk al, er is een speciale holdfunctie aanwezig, deze zit hier in het bovenspel. Bij de Hold timer is het basisspel identiek aan bijvoorbeeld de Step timer en de Twin timer. In het bovenspel is het mogelijk om met een inzet van 5 of 10 punten te spelen. Bij inzet 10 is de holdfunctie in het bovenspel actief en worden rollen bij aantrekkelijke combinaties automatisch vastgehouden.

Punten boven de 200 op de meters in het bovenspel gaan ook bij dit spel niet verloren, wel worden puntenaantallen van 200 of meer automatisch op de creditmeter bijgeteld. Heb je minder dan 39 credits op de meters staan dan kun je ook hier middels de startknop credits van je creditmeter naar de 4 meters spelen om het spel te vervolgen, maar met de Choose-Game-toets kun je ook kiezen voor het 5-spel of het basisspel. Bij het opnemen van 1 credit van een van de meters wordt deze automatisch gegokt, d.w.z. verviervoudigd (20% kans) of verloren (80% kans).

Al met al een fantastische gokkast om te spelen!