Green Mystery
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Green Mystery Gokkast

De Green Mystery gokkast is een leuke slotmachine met 3 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn. Daarnaast kunt u in het basisspel voor extra ‘hold’s sparen. Wanneer u op iedere rol een subsymbool aantreft dan spaart u een extra ‘hold’.

Hiermee heeft u meer kans om een winlijn af te maken. Wanneer u een winlijn heeft, dan kunt u de winst verder verhogen in het gokspel. Topspel - Wanneer u op ‘start’ drukt verplaatst u de punten naar de winbank. U kunt op deze gokkast ook boven spelen zonder dat u punten op de winbank heeft staan. U kunt dit doen wanneer de knop ‘choose game’ knippert. Met deze knop kunt u schakelen tussen respectievelijk: basisspel, topspel (inzet 4), topspel (inzet 8), topspel (inzet 16).

Verder kunt u in deze kast in het topspel de rollen ook vasthouden. Wanneer u in het topspel op iedere rol een subsymbool aantreft dan krijgt u een mystery-shot op de huidige inzet. Willekeurig knipperen de lampjes op de gokkast op huidige inzet. Door op ‘start’ te drukken blijft dat lampje branden en krijgt u de mystery-win.