Golden Streak
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Golden Streak Gokkast

De Goldenstreak gokkast bestaat uit 3 verschillende spelonderdelen, het Basisspel, het NoLose Bet5-spel en het NoLose Bet10-spel. Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het Basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan de creditmeter met de 'Take Win'-toets of verplaatsten naar 1 van de 40 spaarmeters met de 'Save'-toets. Ook kun je gewonnen punten verdubbelen of verliezen met de gamble-toets. 2 gewonnen credits kun je verhogen naar 5 (40% kans) of verliezen (60 % kans). Een autoholdfuntie is ingebouwd om gunstige combinaties automatisch vast te zetten, met de 'Reset'-toets kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Wanneer je in totaal vier of meer punten op de 40 spaarmeters hebt, dan kun je het NoLose Bet5-spel spelen. Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald, welke eerste gebruikt wordt om het beperkte basisspel te spelen. De beperking is dat de wintabel gelimiteerd wordt tot enkel de combinaties van 3 indentieke symbolen. win je niets dan verlies je ook niets en de NoLose-credit wordt dan na het nogmaals drukken op de 'Start'-toets toegevoegd aan de spaarmeter met het laagste puntenaantal en het bovenspel wordt gestart.

Overigens is het ook mogelijk om met de 'Take Win'-toets de NoLose-credit via een automatisch 0/5 spel te vervijfvoudigen. Nadat de NoLose-credit is toegevoegd aan een spaarmeter dan worden voor het Bet5-spel altijd 5 credits van de spaarmeters gehaald op deze gokkast, voor het Bet1-spel 10 credits. De inzet wordt altijd van de hoogste meter(s) gehaald, maar gewonnen credits worden altijd als zodanig over alle spaarmeters verdeeld zodat de credits per meter zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Hierdoor kan het aantal credits in het bovenspel maximaal oplopen. Wanneer er echter in totaal 200 credits of meer op een enkele spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van deze spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 punten overschreiden gaan hier dus verloren. Punten in het bovenspel kunnen met de 'Collect'-knop naar de creditmeter worden gehaald. De spaarmeter van de hoogste meter worden het eerst gebuirkt. Mert de 'Choose Game'-toets kun je echter ook weer kiezen voor het Basisspel. Vanuit het basisspel kun je ook bij onvoldoende credits op de spaarmeters direct het NoLose Bet5 of Bet10 spel spelen door credits van je creditmeter naar de spaarmeters te verhuizen. Specifiek voor het bovenspel is het 'streak-symbool'. Drie kriskras Streak symbolen geven maximaal 10 free spins naar een gegarandeerd winnende combinatie.