Golden Gate
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Nedbet Gokkasten

Golden Gate Gokkast

Wat een leuke fruitautomaat is dit! Rechtstreeks uit de speelhallen: De GoldenGate! Speel met een inzet van 1 credit in het beneden spel. Vul de fruitmatrix met de 9 symbolen en verdien 100 credits, parkeer je punten in de parkeer-meter of speel met een inzet van 4 of 16 punten in het vier rollen tellende bovenspel. Als de joker valt is het feest - je verdient tussen de 8 - 200 credits! De GoldenGate is niet voor niks de grote broer van de TurboReel.

In het benedenspel kun je kiezen voor een inzet van 1 credit. Klik op de start-knop om het spel te starten. De waarden van de gevallen fruitjes verschillen en zijn terug te vinden in de tabel links naast de creditmeter. In de GoldenGate gokkast zit tevens een matrix meter. Wanneer fruitjes op de juiste plek vallen, vult de matrix zich en bouw je direct meer credits op. Het opgebouwde tegoed in de matrix vervalt wanneer er een prijs valt.

Gewonnen credits in het benedenspel kunnen bij je huidige saldo geteld worden of in de parkeermeter geplaatst worden, waarmee je een tegoed opbouwt voor het bovenspel. Klik op de knop topgame om het bovenspel te starten. Bij een inzet van 5 credits speel je met drie rollen.

Wanneer je de inzet verhoogt naar 20 credits gaat de vierde rol meetellen, waarop een aantal extra symbolen staan afgebeeld. Een hogere inzet betekent ook een grotere winkans.

Gewonnen credits in het bovenspel kunnen naar je saldo gezet worden door op de Take Win-knop te klikken.