Globetrotter
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Nedbet Gokkasten

Globetrotter Gokkast

De Globetrotter gokkast is een echte wereldkast! Deze spelautomaat is geheel in de sfeer van vakanties en uitstapjes. Speel in het onderspel en verzamel kroontjes. Val er een kroontje op de eerste rol dan mag jij je geluk beproeven op de WorldMap. De prijzen op de WorldMap lopen op tot 60 punten.

Maar... vallen er meerdere kroontjes dan wordt je prijs verdubbelt op verdrievoudigd! Dus kun je een maximale score behalen van 180 credits met een enkel schot op de WorldMap. Natuurlijk ontbreekt het bovenspel ook niet! Dit is wel een heel speciale kast!

In het benedenspel kun je kiezen voor een inzet van 1 credit. Klik op de start-knop om het spel te starten. De waarden van de gevallen fruitjes verschillen en zijn terug te vinden in de tabel die aansluit bij je inzet.

Gewonnen credits in het benedenspel kunnen bij je huidige saldo geteld worden, maar kunnen ook naar het bovenspel gezet worden. In het bovenspel speel je met een inzet van 5 of zelfs 20 credits.

Wincombinaties worden rijkelijk beloond, zoals te zien is in de wintabel. Je wint een prijs wanneer 3 dezelfde fruitjes kris-kras verspreid op de winlijnen vallen.

Gewonnen credits in het bovenspel kunnen naar je saldo gezet worden door op de Take Win-knop te klikken