s Gratis Gokkasten - Diamond Runner Gokkast
Diamond Runner
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Diamond Runner Gokkast

De Diamondrunner is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

In het basisspel speelt u op 1 winlijn. Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd. U heeft een aantal mogelijkheden om te gokken. De mogelijkheden waar u op kunt gokken, lichten om de beurt van rechts naar links aan de onderkant van het spel op. Tevens staat er bij de mogelijkheden welke winst is te behalen. Druk op de ?stop? knop wanneer de mogelijkheid oplicht waar u op wilt gokken.

Nadat u de ?stopknop? heeft gedrukt op deze gokkastdan zal het spel langzaam worden gestopt. U winst wordt bepaald door het spel wanneer u juist heeft gegokt. Bij winst wordt het spel opnieuw geactiveerd en bij verlies keert u terug naar het basisspel. Wanneer het meer dan 4 credits op de win heeft staan dan heeft u ook de mogelijkheid om te punten te verplaatsen naar de credits-meter (?win to credits?) of om deze te verplaatsen naar de winbank (?win to winbank?) om het topspel te kunnen spelen.

Topspel.

In het topspel speelt u met een inzet van 5 credits op 5 winlijnen. 4 credits van de inzet komen van de winbank en 1 credit komt van de creditsmeter. Op sommige symbolen zit een subsymbool. Deze subsymbolen kunnen op deze gokkast een kruis of een vraagteken zijn. Wanneer er zich een kruis bevindt op een symbool op winlijn 1 dan worden alle symbolen van winlijn 1 op de kraskaart geactiveerd. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om op de kraskaart een kruis te plaatsen. Het aantal kruizen op geactiveerde symbolen op de kraskaart bepalen de winst van het kras-kaartspel. Boven de kraskaart vind u een matrix welke de winst aangeeft voor de aantallen kruizen op de actieve symbolen op de kraskaart. Nadat u een kruis heeft geplaatst kunt u alle kruizen nogmaals verplaatsen door op de ?move selection? knop te drukken. Alle kruizen blijven zich veplaatsen totdat u weer op ?start? klikt Wanneer u een vraagteken als subsymbool heeft op de gokkast dan kunt u de winst verhogen in de winst-matrix. De regels op de winst-kaart lichten 1 voor 1 op. Door op stop te drukken stopt de regelanimatie op een regel. Deze winst wordt dan 1 stap verhoogd. Om de punten van het kras-spel te pakken drukt u op ?take game? als deze knippert.