Deep Blue Sea
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Deep Blue Sea Gokkast

Deep Blue Sea is een gokkast met 4 rollen in het basisspel en heeft geen rollen in het topspel. Het topspel bestaat uit het gamble spel, superfruit spel, lucky7 bonus, superstap spel, treasure trail spel en het superstap spel. Basisspel - Het spel start standaard met het Basisspel, bestaande uit 4 rollen, je speelt op 1 winlijn. Met de autohold functie worden rollen met een bepaalde combinatie automatisch vastgezet, met de Reset-knop kun je deze vastgezette rollen weer vrijgeven. Je kan natuurlijk ook zelf bepaalde combinaties vast zetten tijdens het spel.

Het Gamble spel wordt geactiveerd zodra er een winnende combinatie verschijnt in het Basisspel. Stap 4 en 6 op de ladder: Wanneer u het punten aantal van totaal 4 behaald in het basis spel activeert u het superfruit spel op deze gokkast, de symbolen die zich op de winlijn begeven worden opgelicht in het superfruit spel, vervolgens mag u een kruis stoppen welke heel snel verspringt in het overzicht spel, wanneer u een kruis stopt op de plek van een symbool wat opgelicht is dan betekend dit dat u een x aantal punten tot uw beschikking heeft om te incasseren, hoe meer kruizen op de goede plaats opgelicht betekend natuurlijk meer punten tot uw beschikking om te incasseren, stap 6 op de ladder verhoogd de staffel “superscore” iedere keer als u stap 4 heeft gerealiseerd heeft u de mogelijkheid 2x een kruis te stoppen wanneer dit nodig is.


U verliest u gespaarde punten in het superfruit spel op deze gokkast wanneer u de mogelijkheid krijgt tot gamble, wanneer u de gamble punten incasseert of raak gokt met het gamble spel dan verliest u uw gespaarde punten, wanneer u direct misgokt behoud u uw spaarkaart, het is dus zaak dat u op tijd uw gespaarde punten uit het superfruit spel incasseert. Stap 5 op de ladder: Met stap 5 op de ladder activeert u het luck7 spel, op rol 2 en 3 bevinden zich “gewone” 7 symbolen en “lucky” 7 symbolen, wanneer het lucky 7 bonus spel niet geactiveerd is bent u in de mogelijkheid de 2 lucky 7 spaar meters te vullen, u ontvang 4 punten op een actieve meter wanneer u op rol 2 of 3 een “gewoon” lucky 7 krijgt, heeft u een “lucky” 7 symbool op rol 2 of 3 telt de meter 8 punten bij.

Wanneer het Lucky 7 bonus spel actief is (het 77 logo zal dan branden) en u heeft op winlijn 2 en 3 alle 3 een Lucky 7 symbool dan ontvangt u de inhoud van de spaarmeter die op dat moment actief brand. Stap 7 en 9 op de ladder: Wanneer u het punten aantal van totaal 7 behaald in het basis spel vermeerdert u het Super stap spel met 1 extra stap, wanneer u het punten aantal van totaal 9 behaald in het basis spel dan bent u in de mogelijkheid te kiezen voor “ Neem superstap” op deze gokkast dit betekend dat u op een willekeurig moment de stappen/nudges die u gespaard heeft (deze zijn opgelicht) kunt activeren/incasseren.Bekijk welke rollen u 1 of meerdere stappen moet laten zakken om een zo’n hoog mogelijke wincombinatie te krijgen. Stap 8 en 11 op de ladder: Wanneer u het punten aantal van totaal 8 behaald in het basis spel dan verhoogt u de Shell trail status, u kunt deze Shell trail verhogen tot maximaal 200 punten.


Wanneer u het punten aantal van totaal 11 behaald in het basis spel dan ontvangt u de punten die op dat moment verlicht zijn op de Shell trail. Stap 10 op de ladder: Wanneer u het punten aantal van totaal 10 behaald in het basis spel dan activeert u het Mix and Match spel, het Mix and Match spel bied u de mogelijkheid veel extra punten te ontvangen, op rol 4 ontvangt u tot 3x toe een volgend symbool, wanneer u een symbool hoog genoeg vindt kunt u deze winlijn laten tonen door op Match te klikken, wanneer u het volgende symbool wilt zien, omdat u denkt dat er mogelijk nog wel een hogere getoond gaat worden dan klikt u op MIX. Een winlijn kan bestaan uit het tonen van 3 symbolen of 4 symbolen op een winlijn, in het Mix and Match credits overzicht op deze gokkast ziet u de punten die u mogelijk kunt winnen als u bij het symbool wat actief is op winlijn 4 voor Match kiest. Stap 12 op de ladder: Wanneer u het punten aantal van totaal 10 behaald in het basis spel dan wint u de Jackpot, dit staat gelijk aan 200 punten.