Crazyreels
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Crazyreels Gokkast

De Crazyreels gokkast bestaat uit 2 verschillende spelonderdelen, het Basisspel en het Bovenspel. Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het Basisspel. Vier of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan je creditmeter met de 'Take Win'-toets of verplaatsen naar de Clubmeter met de 'To Clubmeter'-toets. Twee punten (bes op rol1) dienen te worden gespeeld met het kop/munt-spel, d.w.z. verdubbeld of verloren.

In het basisspel speel je op deze gokkast 1 winlijn, met uitzondering van het ster-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de 'Reset'-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven. Wanneer je vier of meer punten op Clubmeter hebt dan kun je het Bovenspel spelen.

Het bovenspel kan gespeeld worden met een inzet van 4 of 8 credits. Bij een inzet van 4 credits wordt met de eerste 3 rollen in het bovenspel en daarmee op 5 winlijnen gespeeld. Bij een inzet van 8 credits wordt met alle 4 de rollen gespeeld en dus met 10 winlijnen. Bovendien wordt dan het 'rad-van-fortuin-spel' toegevoegd. Telkens wanneer 6 gele sterren zijn verzameld, die zich op rol 4 van het Bovenspel bevinden, start het 'rad-van-fortuin'. Door op de Stop Gamble'-toets te drukken stop je het rad. Er is geen limiet aan het aantal te behalen credits in het Bovenspel.