Club Mystery
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Club Mystery Gokkast

De Club Mystery is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

U kunt in het basisspel sparen voor jokers. De jokers worden per rol gespaard. De nummers van de 3 regels waarop u jokers kunt sparen staan onder de rollen. U mag nadat u op een rol 6 jokers heeft gespaard kiezen op welke rol u de joker wilt activeren opde gokkast. U doet dit door tijdens het muziekfragment op 1 van de ?hold? knoppen te drukken. Wanneer u dit niet doet dan zal de gokkast zelf een willekeurige keuze voor u maken wanneer het muziekfragment is afgelopen. Nadat er een joker op een rol is geactiveerd kan de joker elke winlijn afmaken. Hierdoor heeft u dus nog meer kans op winst. Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt op deze gokkast, dan wordt het gokspel geactiveerd. Door op ?reset/take win? te drukken neemt u de punten en worden deze toegevoegd aan uw credits. Wanneer u op ?gamble? drukt dan gokt u om uw winst te verdubbelen of te verliezen. U kunt er ook voor kiezen om de punten naar boven te verplaatsen door op start/save te drukken. Wanneer u dit doet dan worden de gewonnen punten naar de winbank van de gokkast verplaatst en wordt het bovenspel geactiveerd.

Topspel

In het bovenspel kunt u met 4 credits of 20 credits spelen. Alle winlijnen in het bovenspel zijn kris-kras en hoeven niet in 1 lijn te staan. Wanneer u met 20 credits inzet speelt maakt de joker elke winlijn af. Wanneer een joker geen winlijn af kan maken dan geeft deze een mystery-prijs van 10 ? 200 credits. Om de credits naar beneden te verplaatsen drukt op u ?reset/take win?.