California
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

California Gokkast

De California is een gokkast waarbij op het eerste gezicht geen basis en topspel is. Basisspel - Er zijn slechts 5 rollen en bijna het hele spel is kris kras. Op sommige symbolen die horizontaal op de middelste winlijn vallen krijgt u een hogere winst uitgekeerd. U ziet op de kast welke winlijnen welke winst geven. Wel is er een aparte clubmeter. U speelt standaard dan ook met inzet 1.

Wanneer u met een inzet van 1 speelt dan kunt u ook CS (CaliforniaSunset) symbolen sparen. Bij 5 CS symbolen gaan om de beurt de waardes in de matrix oplichten. Door op start te drukken blijft de winnende waarde branden. Met de winnende waarde kunt u gokken in het kop/munt-spel. Wanneer u in het kop/munt spel speelt kunt u er ook voor kiezen om de punten naar de clubmeter te verplaatsen. Topspel - Als u uw punten naar de clubmeter verplaatst is het mogelijk om uw inzet te verhogen.


U kunt tot een inzet van 32 spelen. Wanneer u de rollen mag vasthouden, dan mag u echter niet met een hogere inzet dan de huidige inzet de rollen vasthouden. Wanneer u weer beneden wilt spelen drukt u op collect clubmeter opdeze gokkast.