Big Money
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Big Money Gokkast

De Big Money gokkast bestaat uit het Basisspel en het bovenspel waar gespeeld kan worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits.

Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het Basisspel. Twee of meer gewonnen punten kun je toevoegen aan de creditmeter met de 'Collect'-toets of verplaatsen naar 1 van de 40 spaarmeters met de 'Start'-toets. Ook kun je gewonnen punten verdubbelen of verliezen met de gamble-toets. Een autoholdfunctie is ingebouwd om gunstige combinaties automatisch vast te zetten, met de 'Reset'-toets kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 40 spaarmeters hebt, dan kun je het Bet5-spel, bij voldoende punten het Bet10-spel of het Bet20-spel spelen. Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter of, indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Bij het bovenspel zijn er 5 winlijnen actief. Specifiek voor het bovenspel is echter het 'bigmoney-wheel'. Dit wiel begint te draaien wanneer er tijdens het bovenspel crisscross 3 Z-BAR symbolen in beeld verschijnen. Bij Bet5 draait het 1x, bij Bet10 2x en bij Bet20 3x. Het symbool waarop het wiel stopt bepaalt wat er gewonnen kan worden. De rollen beginnen te draaien en stoppen op een willekeurige winnende combinatie waar dat betreffende symbool deel van uit maakt.

De inzet wordt altijd van de hoogste meter(s) gehaald plus 1 credit van de laagste meter, gewonnen credits worden altijd in verhouding tot de ingezette credits over de spaarmeters verdeeld. Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter.

Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan hier niet verloren. Punten in het bovenspel kunnen met de Collect-knop naar de creditmeter worden gehaald. De spaarmeter van de hoogste meter worden het eerst gebruikt. Met de 'Choose Game'-toets kun je echter ook weer kiezen voor het Basisspel.  bestaat uit het basisspel en het bovenspel waar gespeeld kan worden met een inzet van 5 of 10 credits.

Wanneer je het spel start op deze gokkast dan begin je standaard met het basisspel. Gewonnen punten worden automatisch toegevoegd aan 1 van de 40 spaarmeters, waarvan het totaal op de clubmeter staat. Een autohold-functie is ingebouwd om gunstige combinaties automatisch vast te zetten, met de 'Reset'-toets kun je vastgezette rollen eventueel weer vrijgeven.

Wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 40 spaarmeters hebt dan kun je het Bet5-spel en bij voldoende punten het Bet10-spel spelen. Hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je creditmeter gehaald die eerst toegevoegd wordt aan een nieuwe spaarmeter of, indien alle spaarmeters in gebruik zijn, de laagste spaarmeter.

Het bovenspel wordt op deze gokkast het met dezelfde rollen gespeeld als het basisspel, alleen winnen hier alle kriskrascombinaties van 3 identieke symbolen. Bij kriskras combinaties van 3 blauwe of rode sterren wordt de 'magic circle' actief. Deze begint vanuit het midden te draaien en door op de Stopknop te drukken stopt het wiel ofwel op een getal (gewonnen credits), ofwel op een pijl, ofwel op 'stop'. Bij het stoppen op het getal kan nogmaals binnen dezelfde ring worden gespeeld, de pijl laat het spel vervolgen op de volgende ring en bij 'stop' eindigt het magic-circle spel. Bij dit spel win je altijd minimaal 20 credits.

De inzet wordt altijd van de hoogste meter(s) gehaald plus 1 credit van de laagste meter, gewonnen credits worden altijd in verhouding tot de ingezette credits over de spaarmeters verdeeld. Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden gaan hier niet verloren. Punten in het bovenspel kunnen met de Collect-knop naar de creditmeter worden gehaald. De credits van de hoogste spaarmeter worden het eerst gebruikt. Met de 'Choose Game'-toets kun je echter ook weer kiezen voor het basisspel.