Big Bonus
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Big Bonus Gokkast

De Big Bonus gokkast start standaard met het Basisspel, je maakt hier kans om op de middelste winlijn, met de juiste combinatie van symbolen, credits te winnen. De wincombinaties van de diverse symbolen in het Basisspel staan onder het rollenspel. Met de `Hold-knoppen` kun je symbolen vasthouden zodat je een verhoogde kans hebt een bepaalde combinatie te krijgen.


Met de Reset knop kan je deze Hold-functie weer opheffen. Credits gewonnen in het basisspel kun je met de knop `Take Win` direct aan de `Creditmeter` toevoegen of met de knop `Cashmeter (bet4)` naar de `Cashmeter credits` verhuizen, waardoor je dus het Cashmeterspel kan spelen. waardoor je de gewonnen punten dus kunt verhogen tot 200 credits. Een prijs van 200 credits wordt automatisch aan de creditmeter toegevoegd. Wanneer er een `BigBonus` symbool verschijnt op de winlijn dan wordt er een `BigBonus` symbool toegevoegd aan de bijbehorende kolom op deze gokkast. Een volle verticale kolom geeft een mysterieprijs van 4 tot 200 credits, maar een horizontale rij heeft voorrang op een verticale en geeft 2 credits die minimaal 1x gegokt moet worden (verlies of dubbel). In het Topspel staan op de rollen symbolen met uitroeptekens en vraagtekens.

Afhankelijk van de inzet, 4, 8, 16 of 32 credits speel je met de buttons Bet4, Bet8, Bet16 of Bet32 en speel je op respectievelijk 1, 2, of 3 winlijnen en tellen de symbolen kriskras voor de geldende winlijnen. Een symbool met ? geeft Mysterywin van 4-100. Bij het Topspel kunnen maximaal 500 punten worden gewonnen. Heb je 500 punten of meer, dan gaan deze automatisch naar de Creditmeter. Met de knop `Collect Cashmeter` kan je de punten op deze gokkast van de Cashmeter naar de `Creditmeter` overzetten.