Area51
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Area51 Gokkast

De Area51 is een gokkast waarbij op het eerste gezicht geen basis en topspel is. Er zijn slechts 3 rollen en bijna het hele spel is kris kras. Op sommige symbolen die horizontaal op de middelste winlijn vallen krijgt u een hogere winst uitgekeerd. U ziet op de kast welke winlijnen welke winst geven. Wel is er een aparte clubmeter. U speelt standaard dan ook met inzet 1. Wanneer u met een inzet van 1 speelt dan kunt u ook een ‘alien’ op de middelste winlijn aantreffen. Wanneer dit het geval is dan zal het higher/lower spel worden geactiveerd.

In dit spel kunt u proberen te voorspellen of het volgende getal hoger of lager is dan het huidige getal. De waardes op deze rol lopen van 20 – 100. Bij een juiste voorspelling ontvangt u 2 credits. U kunt ook uw punten naar de clubmeter of de creditsmeter verplaatsen. Topspel - Als u uw punten naar de clubmeter verplaatst is het mogelijk om uw inzet te verhogen. U kunt tot een inzet van 128 spelen. Wanneer u de rollen mag vasthouden, dan mag u echter niet met een hogere inzet dan de huidige inzet de rollen vasthouden. Wanneer u weer beneden wilt spelen drukt u op ‘collect clubmeter’ knop.

Verder kan er in deze kast op elke inzet meerdere ‘hold’s worden gespaard. Deze holds spaart u wanneer er zich op iedere rol een ster als subsymbool bevindt. U kunt hierbij maximaal 4 extra ‘hold’s sparen.