Apollo
FULLSCREEN spelen | Alle Gokkasten | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Apollo Gokkast

De Apollo is een gokkast met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel. Basisspel - U kunt in het basisspel sparen voor nudges. Wanneer er een ‘NASA’ symbool op de winlijn verschijnt dan spaart u op de betreffende rol een ‘nudge’. U mag nadat u 3 nudges heeft gespaard op een rol de rol 3x laten zakken (nudgen). U kunt beginnen met nudgen als u op de gamble/nudges knop drukt als deze knippert. Vanaf dat moment kunt u nudgen met de ‘hold/nudge’ buttons.

Per keer dat u op de button drukt laat u de rol 1x ‘zakken’. Het nudgen stopt nadat er een winlijn wordt weergegeven. Met de gewonnen punten kunt u opdeze gokkast proberen te verhogen in het gamble spel of u kunt de punten naar de credits-meter zetten. In het gamblespel kunt u gokken op de kleuren oranje of geel, of op 1 van de symbolen (planeten). De winst die wordt uitgekeerd ten opzichte van de inzet staat bij het symbool. Door op gamble te drukken doet u een gok. Het moment van drukken bepaald op welk symbool of kleur u gokt.

U heeft ook de mogelijkheid om de punten naar de winbank te verplaatsen waarna het bovenspel wordt geactiveerd. Higher/lower - Op de fruitsymbolen kunt u ook een subsymbool aantreffen. Het ‘higher lower’ spel wordt geactiveerd wanneer u dit subsymbool op de winlijn aantreft. In dit spel moet u proberen te voorspellen of de volgende waarde op de rol hoger of lager is dan de huidige waarde. U krijgt per goed antwoord 2 credits. U kunt elk moment stoppen met het ‘higher lower’ spel en de punten verplaatsen naar de credits meter of naar de winbank met respectievelijk de knoppen ‘reset/take win’ en ‘winbank’. Topspel - In het bovenspel kunt u op deze gokkast spelen met 5, 10 of 20 credits. De winst van de van de winlijn is afhankelijk van de inzet waarmee u speelt..